MINA FRAMTIDSPLANER

 
Idag gjorde jag något jag inte trodde skulle hända på ett bra tag. Jag lämnade in min sista uppgift någonsin i skolan. Iallafall för nu då jag inte har bestämt om jag ska fortsätta på högskolan eller inte. 
 
Det är enbart 21 dagar kvar tills jag tar studenten och jag är påriktigt rädd. Inte för själva dagen men för min framtid därefter. Jag har spenderat 12 år i en skolbänk och har fördetmesta bara haft mitt liv kretsande runt skolan. Jag vet att jag inte är ensam och det är på ett sätt väldigt skönt. 
Det finns både negativa och positiva saker med att jag inte har den blekaste aning om hur min framtid efter skolan ser ut. Positiva saker är att jag kan få en ny start, att jag kan välja exakt vad jag vill, jag kan antingen bara lata mig i sängen i några månader eller jobba arslet av mig. Men sedan finns det negativa så som paniken om att inte veta vad man ska göra med sitt liv och man blir en soffpotatis helt enkelt. 
För tillfället har jag två jobb där jag är timmanställd och jag är lättad att jag har hittat jobb innan jag tar studenten så jag slipper ta mig till arbetsförmedlingen några dagar efter studenten och ha panik över vad jag ska välja/göra.
 
Jag har funderat ett bra tag om jag vill fortsätta plugga på högskolan och jag har en magkänsla att jag kommer göra det någon gång i mitt liv. Inte nu på direkten men om något år eller två. Jag har varit väldigt inne på "grafisk design" då jag har ett stort intresse för foto, media, design/webbdesign, redigering av bilder och även att jobba ifrån min dator. Jag har nu under 3 år studerat estetik & media - foto under min gymnasietid och jag ville först bli journalist men mina tankar vred sig en hel del och jag fick ett stort intresse för webbdesign då jag även läste "webbutveckling" i ett år och har fått en stor inblick i det. Jag har kollat på flera högskolor som har "linjen" grafisk design. Den som föll mig mest för smaken var uppe i Dalarna, men det finns även i Jönköping men jag vill seriöst ifrån Jönköping. Jag har tröttnat på denna staden lite, då man har bott här i snart 19 år. Men sedan växer Jönköping som stad och det är väldigt roligt.
 
Men nu efter studenten så ska jag jobba arslet av mig och tjäna ihop pengar. Mitt mål är att tjäna ihop till en egen lägenhet eller tjäna ihop pengar så jag kan åka och resa en del då jag vill utforska världen. Plus min egna åsikt är att göra det när man är ung. Men jag tar förmodligen 1-2 år till att bara jobba, fundera på vad jag verkligen vill och försöka utforska världen och komma på vem jag verkligen är. Vem vet jag kanske inte ens kommer komma tillbaka till skolbänken igen. Som ni märker har jag en liten idé på hur jag ska göra nu efter studenten. 
 

WHEN DOUBT ...

 
Något jag alltid kommer älska är färgen röd. Rött är så classic, romantiskt, sexigt, udda men snyggt. Älskar att ha typ ett par svarta kostym byxor och en röd blus som är lite genomskinlig och flörtig. Eller den röda silkes klänningen på bilden. Rött är det nya svarta för mig. Har även i flera år hört att rött är "min" färg. Nu till sommar tycker jag det är snyggt att ha på sig tilleempel en röd klänning och ett par vita sneakers, många tycker man liknar en polkagris, men so what? Jag kör på rött i år iallafall! 

LITTLE WHITE DRESS

 
ett / två / tre 
 
Vi tycks alltid prata om den "lilla svarta", men nu mot sommaren vill man byta ut garderoben och inte klä sig som alla andra. Därför tycker jag vitt passar bättre i detta sammanhang. Det ger lite mer liv i ens outfit. Jag är förälskad i vitt, speciellt dessa fina ifrån na-kd.com!