HITTA LUGNET

- Gör något som får dig att släppa allt annat; baka, läsa, rita eller varför inte låta dig själv sjunka ner i din favoritserie? JAg älskar att bara ta det lungt efter skolan. Jag har på senaste tiden börjat göra pannkaksmellis efter skolan vilket är väldigt gott och mättande. 
 
 - Ta ett långt bad! Har tidigare inte kunnat sitta i ett badkar pågrund av klaustrofobi men har nu sakta men säkert kunna sitta i max 1 timma och då är det väldigt skönt att antingen ha en bok i handen, en film framför sig eller bara lyssna på en poddcast. 
 
- Lägg dig tidigt! Jag älskar att ha sovmorgon, oavsett vardag som helg. Något man tänker på varje morgon är, varför gick jag inte och la mig tidigare? Sömn lindrar stress och är förövigt väldigt mysigt när man sover jämte någon. 
 
 - Träna, gå en promenad, stretcha eller gör lite yogaövningar. Jag tycker detta är jätteskönt att göra när jag är ledsen eller arg. HÄR är en yoga/stretchvideo från Youtube, men det finns huur många som helst + massa bilder på Pinterest som visar en rad olika positioner som är bra för kroppen.