ROADTRIP

 
Idag tog jag och Fredrik en tripp till Esbjerg för lite shopping och strosa runt lite. Hittade världens finaste kjol men köpte inte den tyvärr, vilket jag ångrar(!!) Vädret var så fint och vi åt lunch på Jensens vilket var så gott. Har nu ont i halsen efter att ha sjungit mig hes till Biebers första skiva. Vet inte hur morgondagen ser ut men den tar vi som den kommer. Hoppas ni har lika fint väder i Sverige som vi har det här!
 

STELLA

 
Min kamera är äntligen laddad!! Känns så skönt att ha den laddad igen så jag kan fota. 
Det har inte hänt så mycke de senaste dagarna förutom att jag, mamma och Fredrik besökte Ribe, Danmarks äldsta stad och förra huvudstad. Det var verkligen så fint, önskar jag hade haft med mig kameran då för det var verkligen så fina byggnader där som har funnit sedan 1500 talet osv. 
Imorgon drar jag och Fredrik till Esbjerg för lite shopping och strosa runt i staden, på fredag blir det kanske utgång med systrarna plus Fredde.
Får se hur allt går, ska mest vila nu. Hoppas ni har det bra i Svealand!
1

Q/A

 
Q: Vart får du den svara lite tjockare texten ifrån? 
A: Jag laddar ner alla mina olika typsnitt ifrån Dafont.com som är gratis och redigerar sedan mitt collage i Photoshop. Är dock osäker på om man kan använda de olika typsnitten på redigeringsprogram som är på internet. Här kommer lite olika typsnitt som ni hittar härifrån! ↑