THE BIG SECRET OF SUCCESS

 
Alla löften och mål är i full gång så här i början utav året, och jag vet att det är många som undrar hur man gör för att uppnå dem. Hur lyckas man? Hur når man framgång? Låt mig punktera att framgång ser olika ut för oss alla, det behöver inte vara att bli Idols nästa superstjärna utan det kan även vara en framgång på ett personligtplan.
 
Innan jag avslöjar den stora hemligheten vill jag att ni har i åtanke om att det är vi som skapar vårt liv. Ingen ska någonsin begränsa dig till vad du kan eller ska göra. Du är bossen i ditt egna liv så se till att ta makten också! Livet behöver inte vara så svårt, så här kommer hemligheten... är ni beredda? 
 
Ät god mat, sov tillräckligt mycket och omge dig endast med dem som bidrar till positiv energi. Busenkelt. Och ganska självklart. Vi människor är så naiva, vi tror att detta inte spelar någon roll. Men hallå? Utan mat får vi ingen energi, utan sömn kan vi inte prestera, och att dagligen bli matad med negativ energi skadar oss. Nu när du vet detta så börja AGERA.
 
Se över din kost, du kanske äter nyttigt men äter du tillräckligt? Vi behöver all näring, mineraler och vitaminer som vi kan få. Detta är lika självklart som att det behövs bensin för att kunna köra sin bil. Att äta mat med tomma kalerior utan något näringsinnehåll gör oss kanske mätta, men vårt behov av vitaminer kvarstår. Glöm inte att sova. Jag menar inte att du ska struna i lektionerna på morgonen eller komma försent till jobb, men kanske att se över hur många timmar din kropp kräver? Gå sedan och lägg dig i tid. Många som lider av stress stannar uppe längre för att få gjort mer. Känner du igen dig? Sluta med det direkt. Utan sömn höjs stressnivån och man vaknar tröttare än gårdagen och så är man fast i en ordcirkel. Känner du dig tom på energi? Är du smått irriterad och tappat lust för det som innan var så kul? Blir du ständigt matad med negativenergi? Gör dig av med det. Menar inte att personer i ens omgivning är dåliga, men kanske inte bra för just dig. Ni har kanske lagt märke till känslan av att verkligen inte klicka med en person. Det handlar om dem olika frekvensnivåerna vi kan befinna oss i livet, även en anledning till att vi kanske växer ifrån varandra och hittar nya vägar. Är ni intresserade så kan jag gå djupare på det i ett annat inlägg.
 
Var nu snälla och ta hand om er, lova mig det!