APARTMENT

Kolla vilken dröm jag hittade häromdagen!!

TRÖTTNAT PÅ KYLA

 
​Är såå sugen på vår!! Vill inte alls ha snö och kyla... Alltså jag kräver inte så mycket, bara att temperaturen ska stiga lite, solen ska lysa lite oftare och snön ska försvinna... Det värsta är att det faktum att det är en heel månad kvar av kylan, snön och vintern. Usch. Jag ser inte fram emot februari kan jag säga! Men jag håller ut till mars, april. Längtar!

BLACK WATER

 
BLACK WATER. Att hänga med inom hälsobranschen är ganska svårt numera när det bara väller in nya produkter och metoder på marknaden, så fördelen med att gilla träning och hälsa är att man oftast får information om nya grejer och produkter innan dem släpps. Har ni hört om black water? Ni har nog sett dessa flaskorna då dem härjade runt på tumblr för ett tag sedan, däremot har det inte slagit igenom här i Sverige ännu. Vilket jag håller tummarna på att det gör, för hälsofördelarna med black water är fenomenala. To be honest, tror detta kommer bli nästa stora grej. 
 
Den super häftiga svarta färgen beror på aska från kokosnötskal. Activated Coconut Charcoal är ett extremt renande ämne som effektivt drar ut toxiner ur kroppen. Perfekt för alla med mag och tarmbesvär.
1