VALENTINE SPECIAL

14 februari.. Kärleken ligger i luften, alla nykära par är med varandra så som alla andra par förhoppningsvis är. Men bara för man inte är i ett förhållande med någon betyder inte det att man inte kan fira alla hjärtans dag. För hör/ser ni? ALLA hjärtans dag. Ge en extra omtanke till någon du bryr dig om oavsett det är din mor eller far, syskon eller kompis. Alla förtjänar lite extra nypa kärlek på alla hjärtans dag. Plus det är mycket roligare att ge än att ta, att få se lycka och kärlek i någon annans ögon. ♥
 
Med det sagt kör jag igång min valentine special inlägget på bloggen. Så nu kommer extra mycket kärlek i ett och samma inlägg. Tips på presenter och klädsel.. Let's go! 
 
Vem vill inte känna sig vacker på alla hjärtans dag? Jag vill iallafall det och kommer såklart ha på mig klänning för ska på dejt på kvällen. Sedan gillar inte alla klänningar och det är ju helt okej! Då funkar alltid en snygg topp, ett par byxor och ett par dö' läckra skor! Jag har själv klänning 1 och 2 hemma i min garderob samt nummer 3 fast svart men det hade inte skadat med nummer fem i sin garderob heller!
 
 
 
 
 
 
 
 
Dags att gråta lite? Gråta till en romantik man bara kan föreställa sig, att komma in i en historia så starkt att man glömmer bort verkligheten eller bara för att man ser två människor älska varandra så djupt. Dessa sex filmer är alla i genren romantik men även vissa drama och komedi. Funderar på att se Blue Valentine eftersom jag inte har sett den, skräll.. Men här är lite tips inom massa olika kategorier. 
 
Jag hoppas alla får en helt underbar dag imorgon oavsett man är med någon eller inte. Ifall du är ensam? Ring en vän eller familjemedlem och spendera dagen med dem! Glöm inte.. det är alla hjärtans dag. Lots of love, Alina.