TRENDS

Är säker på att ni inte missat dessa youtubevideos som gick runt en hel del förut på yt där människor "tycker till" om trender. Själv tycker jag alltid de är väldigt underhållande att titta på att höra vad andra tycker och tänker om trender. Ibland blir man ju så insatt i en trend att man glömmer bort om mansjälv verkligen tycker trenden är snygg, eller om man bara påverkats av alla andra för att den klassas som snygg. Förstår ni vad jag menar? Eftersom jag är mycket, mycket bättre på att formulera och uttrycka mig i text tänkte jag istället för video göra ett inlägg där jag tar upp olika trender!

Och ta snälla inte åt er om jag inte gillar en trend som du kanske tycker är supersnygg. Alltså, människor, vi alla är olika med olika stilar och olika tycken om saker och ting. Att jag gillar eller inte gillar något betyder inte att "det står skrivet i sten". (Alla bilder är antingen ifrån we♥it eller tumblr)

 

Fransförlängning - Tycker detta är superfint!! Långa fransar gör ju att ögonen framhävs och ser större ut. Dock ogillar jag VÄLDIGT mycket när fransarna ser onaturliga ut, eller när de liksom hänger nedåt. Nej, naturligt ska det vara! Det är också riktigt dyrt enligt mig och jag skulle aldrig göra det "bara för att". Är rädd om mina fransar men skulle kanske kunna tänka mig att göra fransförlängning inför något, typ balen, skolavslutningen, studenten eller så. Annars nä, tror att det är svårt att sluta när man väl börjat så lika bra att inte börja hahah.
 
Boyfriendsjeans - ÄLSKAR, speciellt när det är lite rivningar i! Förutom att det är betydligt skönare att ha på sig än tajta jeans så är det också otroligt snyggt (tycker jag). Speciellt till sneakers eller slip-ons! Sen är det ju också riktigt snyggt till höga, smala klackar. Kommer nog alltid gilla boyfriendjeans och ska garanterat införskaffa mig ett par inför våren!
 
Chocker - Alltså, förlåt ni som tycker detta är skitsnyggt, men jag förstår verkligen inte grejen? Tycker det ser ut som ett hundhalsband :) Nej, kommer nog aldrig gilla chockers, varken på mig själv eller andra. En väldigt konstig och obegriplig trend enligt mig... Men om ni gillar det så kör på det!
 
Calvin Klein underkläder - Snygga och från vad jag hört riktigt sköna också! Dock förstår jag inte riktigt den stora hypen kring dessa. Alltså ja, de är snygga men inte så värst speciella? Hade märket liksom varit Lindex eller så,så hade det ju inte alls varit lika populärt :)
 
Pälsjacka - Snyggt, ja. Men gillar absolut inte pälsjackor som är gjorda av riktig päls, dvs från stackars djur. Usch! Nä jag har alldeles för mycket empati för djuren :( Kör på fuskpäls istället <33. Har dock inte hittat den perfekta pälsk/fjäderjackan ännu till ett rimligt pris. Men jag letar ännu! 
 
Half-bun (eller vad den nu kallas) Såå himla fint ju!! Längtar extremt mycket tills mitt hår blir liite längre så att jag kan ha denna frisyr. Tycker den gör sig allra bäst på långt hår, men kan även vara fint på lite kortare hår ibland. Gillar starkt!
 
Lace-Up trenden - Ja, snyggast på sweaters och tjocktröjor tycker jag. Inte lika snyggt när öppningen och banden går för långt ner. Nejnej... Men fint ändå! Har några tröjor och några klänningar i denna stilen, vill införskaffa mig en som de här ovanför eftersom de är ursnygga och verkar så gosiga!
 
Uggs - Okej det här är väldigt svårt... Har ett par fake som jag verkligen försöker använda så lite som möjligt till vardags haha! De är inte supersnygga, men de är ju så sköna! Låga tycker jag är "finast". Gillar mest till bootcutjeans. Sen är det värsta jag vet (anledningen till att jag försöker använda mina så sällan som möjligt) när folk går runt med sunkiga uggs. BLÄ!! Alltså de är smutsiga, fläckiga, missfärgade, "hängiga", har förlorat formen och helt enkelt ofräscha! Tycker det är så extremt fult haha. Så när jag har mina försöker jag dölja de med ett par bootcut... Men nya, fräscha uggs kan vara fint! 
 
Triangel bikini - När trenden blev aktuell och alla (verkligen ALLA) började köpa bikinin tänkte jag "okej, fin bikini, härliga färger, men hur kul är det att gå på stranden och se 10 andra tjejer med exakt samma bikini som du har". Nej, inte så kul va. Alltså den är liksom för poppis för mig, gillar inte att ha samma bikini som 97% av alla andra tjejer heheh... Okej jag kanske överdriver. Men snygga är de ändå tycker jag, även om materialet är lite obehagligt... Jag tycker de med mönster och spets osv är finast! 
6
Cajsa @ Beauty Boulevard

Älskar Half-bunsen <3

Sarah

Håller me om att de e assnyggt me slitna boyfriendjeans :)

Happy

Chokers var poppis när jag var liten. Har kvar mina. 90-tal. det har inte varit borta tillräckligt länge för att vara mode igen tycker jag ;)

Klara evelina

Agreed! Superfin blogg förresten!

Veronica Wallgren

Älskar pälsjackan!

Helene

Så kul inlägg! :D Håller med dig med en del saker! :D