MINA FAVORITSERIER

1. Make it or Break it: handlar om 4 tonårstjejer som är elitgymnaster som tränar mot OS. De är precis som vanlig tonårstjejer förutom att de tränar mot Os, får inte träffa pojkar, får inte festa och måste vara i träningshallen 7-10 timmar om dagen för att nå sin dröm. Men kan de verkligen hålla sig borta från killar och allt drama som ingår? 
2. The Walking Dead: Zoombies tar över världen när Rick och hans familj försöker övereva stöter de inte på bara zoombies utan även människor som har tappat vettet. Man dödar för att överleva och sloss för att få en tugga mat. Allt för att överleva. 
3. How to get away with murder: En serie som jag och Fredde precis har kollat klart första säsongen på och vi blev fast! Det handlar om 5 ungdomar som börjat läsapå högskolan för advokater och hamnar hos läraren Annellie Keating som lär dem hennes tricks. De är klassens stjärnor och serien kretsar mest runt dem och hur de får lösa flera uppdrag och hjälpa olika klienter. Men sedan så dör en tjej vid namn Lila som Keatings man hade en affär med..