LATEST

 
Torsdag.. I torsdags så var tagget på topp må jag säga. För på kvällen var det dags att fira 50 (!!) dagar kvar tills studenten. Dagen gick rätt så fort. Åkte hem och fixade mig efter skolan och åkte sedan hem till Emilie där jag mötte Emilie, Astrid och Molly! Vi fixade oss det sista, gjorde mojitos (okej emilie gör de godast mojitos ever <33) Sedan drog vi till Dalvik och förfestade hos Calle, Astrids kille och sedan fortsatte kvällen på centrum nattklubb. Kvällen var lyckad och jag somnade jämte Emilie. 

Fredag.. Dagen efter, bakis och trött. Beställde hem kebabtallrik och bara kollade på tv. Somnade rätt så tidigt pga var så förbannat trött. Lördag såg exakt likadan ut förutom att kebabtallriken blev sallad, smoothie och massa godis. Plus jag och mamma började kolla på en serie somheter Flesh and Bone, som jag ska se klart 
 
Söndag, söndag, söndag... Hela min helg har varit lugn som ni kan läsa. Har fördetmesta bara chillat, kollat på serier, ätit godis och pluggat. Sitter just nu med tre uppgifter som ska vara klara inför nästa vecka. En utav dem är muntliga talet i Svenska nationella.. Så försöker bara få dessa inlämningar klara så jag akn få allt överstökat! För nu är det ju enbart 47 dagar kvar tills studenten!!