NOVEMBERMÅNAD

 snapshots under november
 
Vart tar tiden vägen? Det är redan sista november och imorgon börjar sista kapitlet av denna årsbok och jag får öppna lucka 1 på min julkalender. Jag började november med att fira halloween med mina vänner, sedan har november bara vart en mysmånad med fika, äta ute, snö, kolla på julfilmer samt lyssna på julmusik, ta fram julpynt, black friday och massa annat som jag tycker om. Imorgon är det första december och inte alls långt kvar tills julafton eller min födelsedag (!!) Låt tiden innan julafton gå fort och att snön kommer! 

SHOES ON MY MIND

 
Skor, skor och mer skor. Det är fredag och black friday, alltså rea! Rea överallt typ och inte lite rea utan typ 50%, 80%. Alltså ett måste att antingen handla på stan (som jag redan har gjort.. oups!) eller beställa hem ifrån nätet. Här ovanför ser ni några skit sygga skor som man kan köpa på Nelly! Ni vet väll om att Nelly har 20% på allt idag?! Rabattkoden är BLACK20 . Så passa på att köp hem något fint, btw Nelly har nya erbjudanden varje timma som dock bara håller i en timma så nu kl.14 har de massa partyskor för endast 149:- (!?!?!)
Tryck här för att komma till Nelly!
1

MÅNDAGEN DEN TJUGOTREDJE

 
Ny dag, ny start, ny vecka och det är faktiskt sista veckan av november. Herregud vad tiden går fort och gud vad kallt det blev snabbt. I Jönköping är det redan runt -2/-9 grader beroende vad det är för tid på dygnet.
 
Men lite intressant som har hänt den senaste tiden var nog när jag gick på¨förhandspremiären av Hunger Games: Mockingjay pt.2, julshopping, julmys på stan med mamma och fredde, blev intervjuad av jnytt för cheerleadingen, vaknat upp till snö och massa annat. På onsdag ska jag vara hårmodell så då kommer jag hem med en ny hårfärg, det lutar åt det ljusa hållet så det ska bli skönt med en förändring! Nu återstår det även bara 32 dagar kvar tills jag fyller 18, like whaaat (!?!?)