SWEET SIXTEEN

 
 
Idag är det ingen vanlig dag utan idag fyller min underbaraste lillebror SEXTON hela år (!!) Jag som fyllde 17 för 3 månader och 6 dagar sedan och han är född 2 år efter mig.. Jag minns själv att det var stort att fylla sexton men nu när Ville gör det känns det som han än är skit liten. Även fast vi inte firade honom stort idag så fick han även en liten present ifrån mig. Så grattis min fina lillebror, som jag vet faktiskt läser min blogg. Låt oss kolla tillbaka på en fin solig dag och fira att du nu får börja övningsköra och slippa cykeln. 
 
 

LOW-CUT & LITTLE BLACK DRESS

 
Kommer ni ihåg att jag sa att jag hade beställt hem 2 klänningar ifrån Nelly? Om inte hittar ni inlägget här!
Men fick hem klänningarna för några dagar sedan och har redan använt den blåa. Älskar verkigen att inte bara ha svarta klänningar i garderoben (!!) Den blåa satt skit bra dock lite förstor urringning och den svarta var lite sådär då den var lite liten vid bysten och större vid höfterna.. Beställde även 1 storlek större än vad jag brukar ha så höfterna förstår jag men vid bysten?? Aja båda ska jag bära så de blir helt utslitna och som jag ska dansa i dessa klänningar. Ser fram emot alla 18-års fester och andra partytillfällen nu. 
1

WE ALL ARE LIVING IN A DREAM

 
Vädret idag var ju inte en så stor hitt. Det är bara måndag och tre dagar kvar innan det är lov och idag rullar studiebidraget in. På fredag sticker jag iväg till Danmark och jag har inte ens börjat packa. Kom hem ifrån skolan för någon timme sedan och satte mig vid pianot och bara känner hur febern sakta smyger sig på än. Så ska bara ta bort sminket, fläta håret, ta på mig mjukisdressen, lägga mig i sängen med massa filtar och täcken och kolla på någon bra film. Ha det!