SNAPSHOTS

 
När jag kollar igenom min mobil och mina bilder så blir jag alltid mer än glad. Har så fina bilder på såååå fina minnen som jag har skapat med mina vänner och min familj. Älskar att kolla igenom massa gamla bilder också då man kan se hur det var förr och hur mycket man har förändrats med tiden som har gått. Förutom att bara kolla igenom mina bilder lägger jag oftast upp dem på instagram så jag vill att folk ska se vad vackra vänner jag har och hur underbart vi har det tillsammans. Följ gärna mig där! Ni hittar mig under namnet @alinaoikarinen

MÅNDAGSBARN

 
Igår var en seg dag då jag var så förbaskat trött pga somnade sent och hade jobbat tidigt på morgonen. Idag var första jobbdagen och kan säga att det var rätt så stressigt och kaos i början mn blev lugnare med tiden som gick. Första gången jag var själv på konditoriet också så det var lite pirrigt.
 
Efter jobbet så hämtade Alice och Sabina upp mig då Alice fick sitt körkort idag (!!). Vi åkte upp på parkeringshuset och fikade. Sedan blev det lite shopping med bästis innan vi skilldes åt. Fick faktiskt hem 4 nya saker så som bh, bikini set och en fotlänk som var hur fin som helst! Snart kommer F och hämtar upp mig och ikväll väntas donken mat och massa mys! Imorgon är det en ny jobbdag! 

SUNDAY FUNDAY

Jag och min fina lillebror (!!)
 
Idag är min sista lediga dag på sommarlovet för imorgon böjar jobbet igen, men om 4 veckor så tar jag semester. Ska bli så skönt med semester sen då det förmodligen blir en utomlandsresa med mina tjejer. 
 
Idag blir det att bara ta det lungt, kanske kolla på någon film eller något då jag än är trött sen fredags och igår. Om man tänker efter så är inte sommarlovet så långt, eller känns inte som det iallafall. Så en noteringe till mig själv och alla andra: "Ta vara på dagarna när du är med din familj, med dina vänner, när det är sol ute, när det spöregnar. Det är bara några få dagar av frihet där du faktiskt lever och är som gladast.
1