SHOES ON MY MIND

 
Det är tisdag och jag har blivit sjuk. Helt ärligt gör det absolut inget nu pga vädret som är så trist, så skulle ändå bara vara inomhus. Men stack in till stan innan idag för att göra några ärenden och fick även hem ett par nya Nike dojjor, åh vad jag älskar Nike! Man kan verkligen inte ha för många skor heller. Ligger just nu i min säng med världens huvudvärk och tänkte att jag skulle sätta på en film som jag kan somna till. 
Hoppas ni har haft en lite bättre dag än mig! 
 
 
2

MONDAY MORNINGMåndag morgon och jag vaknar upp tidigt pga en viss kattunge vill mysa med mitt ansikte. Idag blir det som alla andra dagar att bara slappa och kolla på serier. Idag åkte min familj till Liseberg utan mig för jag ska dit med ett kompis gäng på fredag ist, hur kul?! Senare idag kommer A förbi och ska kolla igenom min garderob. Men under tiden blir det att mysa med Mumma och äta frulle. Hoppas ni får en bra dag!

FRIYAY

 
Nu har jag kommit till den punkten av sommarlovet då jag blandar ihop dagarna och trodde det var lördag idag men icke sig icke. De senaste dagarna har jag varit med vänner, min familj, min pojkvän och min nya kissemisse. Jag har även hunnit möblera om mitt rum, shoppat och bara tagit det lungt.
 
I onsdags drog jag, Fredde och några mer vänner till Tullhuset och åt då det var rätt så fint väder på kvällen. Igår blev det en sväng på A6 och jag fick med mig hem bland annat en ny sminkborste ifrån Real Techniques och nya fransar. Ikväll väntas det festligheter och jag hade tänkt att hoppa in i duschen när som. Hoppas ni får en underbar fredag!
2