SISTA DAGEN I FEBRUARI

28 februari innebar namnsdag för lilla mig och sol på himlen. Har ju inte bloggat på fem hela dagar nu men under den tiden har jag för det mesta varit med vänner. Igår tillexempel blev det lite festande och idag blev det fika på condeco med M. har under de senaste dagarna också inskaffat mig lite olika saker så som hatten ni ser på bilden. Mer bilder på vad jag har inskaffat mig kommer i ett annat inlägg. 
 
1

365 DAGAR SEDAN

På 365 dagar, 8 760 timmar, 525 600 minuter och 31 536 000 sekunder har jag förändrats på både utsidan och insidan. Jag har förändrats på många olika sätt och jag har mognat som människa. Jag har gått igenom så mycket under bara 1 år och är redo att se vart jag står i världen om något år eller två. På utsidan ser ni att jag har förändrats en hel del som t.ex. håret är det första man lägger märke till men även ansiktet och klädstilen. Utsidan visar jag bara åt folk som ser mig i skolan, stan eller på jobbet. Men folk som faktiskt känner mig bra vet att jag har förändrats på insidan rätt så rejält. 

NLY SHOES

Ni som följer mig på instagram *ni hittar den här* så vet ni redan om att jag har fått hem snyggaste skorna ifrån Nelly för ett bra tag sedan. Det var det bästa spontan köpet på länge. För endast 150 riksdaler blev de mina på en lektion då jag nästan somnade. Dessa 15cm älsklingarna ska få vara med mig i sommar på dansgolven. Älskar verkligen skor och man kan aldrig ha för många. 
Nu ska vi dansa tills vi inte kan stå mer.