CATCH UP WITH ME

 
Halli, hallå! Jag är tillbaka efter lite mer än en veckas uppdatering och ni måste hålla med mig om att bloggningen har varit usel den senaste tiden och väldigt mycket blogtorka på de senaste inläggen då majoriteten bara är inspoinlägg osv. Men det ändras nu!
 
Så vad har hänt under tiden jag har varit borta? Jo jag ha rtränat, slått in klappar, umgåts med vänner, familjen osv. Jag har firat jul och jag har ÄNTLIGEN fyllt 18 (!!!) Jag är alltså äntligen myndig och med det kommer ansvar! Jag firade min födelsedag hemma med mina när och kära och fick väldigt fina paket! Det finnast må nog har varit ifrån Fredrik då jag började gråta av glädje.. Mer details kommer! 
Sedan på kvällen drog jag och min syster ut och firade att jag äntligen blivit 18. Var sedan med Fredde och några vänner på kvällen och vi gick och la oss runt 7 tiden och vaknade vid 3 dagen efter.. Men rent kortfattat, jag har haft det bra nu under julhelgen och spenderat mycket tid med min familj vilket jag inte klagar på. Ska försöka uppdatera er mer i ett annat inlägg!