CATCH UP WITH ME

 
Halli, hallå! Jag är tillbaka efter lite mer än en veckas uppdatering och ni måste hålla med mig om att bloggningen har varit usel den senaste tiden och väldigt mycket blogtorka på de senaste inläggen då majoriteten bara är inspoinlägg osv. Men det ändras nu!
 
Så vad har hänt under tiden jag har varit borta? Jo jag ha rtränat, slått in klappar, umgåts med vänner, familjen osv. Jag har firat jul och jag har ÄNTLIGEN fyllt 18 (!!!) Jag är alltså äntligen myndig och med det kommer ansvar! Jag firade min födelsedag hemma med mina när och kära och fick väldigt fina paket! Det finnast må nog har varit ifrån Fredrik då jag började gråta av glädje.. Mer details kommer! 
Sedan på kvällen drog jag och min syster ut och firade att jag äntligen blivit 18. Var sedan med Fredde och några vänner på kvällen och vi gick och la oss runt 7 tiden och vaknade vid 3 dagen efter.. Men rent kortfattat, jag har haft det bra nu under julhelgen och spenderat mycket tid med min familj vilket jag inte klagar på. Ska försöka uppdatera er mer i ett annat inlägg! 

VIPKOD PÅ NELLY

Tänkte bara ta och tipsa lite om alla snygga klänningar Nelly har atm. Speciellt alla snygga som är på rean (!!) För att komma in på rea-varorna så använd koden "VIPXMAS" . Den koden gäller enbart för de som inte är medlemmar/inloggade så ifall du är inloggad kommer du inte in på rean med den koden. Här ovan ser ni några av mina favisar, även några klänningar jag har beställt hem till jul/födelsedagen/nyår! 
1

VICTORIA'S SECRET FASHION SHOW 2015

 Victoria’s Secret Fashionshow 2015 ♥
 

Vad tycker ni? Mina favoriter är Candice, Kendal, Elsa och Gigi och sen var ju Selena helt fantastisk både showmässigt och utseendemässigt!!! Hon var beyond gtym! Började typ gråta när Kendall gick sin första gång och man fick se Caitlyn och Kris också, de såg så stolta ut!

Ni hittar VSFS2015 här!