22.00

 
Vad har du för skostorlek? Det varierar mellan 37 och 38!
 
Brukar du skratta för dig själv? Haha ja typ hela tiden! 
 
Vad var det senaste du skrattade åt? Det var nog nu på kvällens träning då Sabina berättade vad som hände igår på hennes jobb. Roligaste jobbhistorian hittills!
 
Brukar du komma i tid? Det brukar jag men kommer ofta 5/10 min sent till lektioner ibland. 
 
Vad har du för mobil? Jag har en vit/silvrig iPhone 6!
 
När gråter du oftast? Jag gråter nog oftast till filmer eller över all stress för skolan och sedan när jag blir väldigt irriterad.
 
Hur mår du? Just nu mår jag nog bra faktiskt, väldigt stressad dock över skolveckan som börjar imorgon.
 
Hur lång är du? Bra fråga.. Jag trodde jag var 170 men visade sig att jag var 165..
 
Vilket yrke skulle du aldrig kunna ha? Jag skulle nog aldrig kunna vara en bonde haha, visst att jag gillar djur osv men det skulle nog inte vara min grej. 
 
Favoritmånad? Det måste nog vara juli och december! Då juli är mitten av sommaren och december för att den är så mysig med julafton plus att jag fyller år. 
 
Smöriga, naturella eller saltade popcorn? Bryr mig ej, är en popcorn älskare av alla slag! Kan aldrig få nog!
 
Vilka är du oftast med i skolan? Det är nog Molly, Astrid, Emilie, Becka och Hampus tror jag!
 
Hur svarar du i mobilen? Hhah det typiska "Hej det är Alina!"
 
Vilka egenskaper saknar du enligt dig själv?  Egenskaper.. jag saknar nog förmågan att kunna tycka om mig själv som jag är och ta emot komplimanger. Har verkligen svårt för de två sakerna då jag har hört mycket negativt när jag var mindre och det än sitter kvar i mitt huvud. 
 
Något du är bra på? Jag tror jag är bra på att finnas där för folk. Att kunna finnas att prata med och vara axeln man kan gråta intill.
 
Något du är dålig på? Att plugga.. Hatar verkligen att plugga och om det är ett tråkigt ämne brukar jag inte ens kolla i boken. 
 
Blir du ofta arg? Arg tror jag nog inte men rätt så irriterad, om det är något som gör mig arg måste den eller det ha gjort något riktigt fruktansvärt.
 
Favoritcitat? "Utsidan ger insidan en chans, men insidan ger utsidan sin glans." En bloggläsare skrev det till mig för typ 2 år sedan och det har fastnat för mig ända sen dess.