REBECCA STELLA FOR NELLY

"I am a fighting for the girls who never think they will win"
- Rebecca Stella
 
Hon slår till igen! Den sjukt snygga och vackra Rebecca Stella har nu gjort en till liten kollektion för Nelly. Förra året blev hon sjukt känd för sina sequin dresses som man seriöst kunde dö för. Ångrar så att jag inte köpte en klänning ifrån förra årets kollektion. Hon har kommit med så fina saker nu så kommer säkert beställa hem en sak eller två. För att komma till Stellas nya kollektion, klicka här
 
2

INFÖR HALLOWEEN

Snart är det halloween och vi alla vet att det betyder festligheter och annat skoj. Själv ska jag fira halloween med att gå det årliga bus eller godis med vänner och sen blir det lite festligheter med fina vänner. Är så förbannat taggad på halloween för då får man verkligen klä ut sig och det händer ju inte varje dag precis. Frågan är ju vad jag ska klä ut mig till... Några dagar kvar! 

TJUGONIO

Denna onsdagen bjöd på många överraskningar som har gjort mig mer än paff. Tränade bara ett pass idag som gick dåligt för min del och jag fick hoppa av isen typ 20 minuter innan vi slutade eftersom jag är så klumpig och snubblar på taggarna och ramlar rätt på magen och slår i armbågarna och mitt onda knä. Känns ju sådär faktiskt när man har ett blått knä. Men bara att försöka resa sig upp, som dock inte gick för min del menmen. Imorgon händer inte så mycket. Inget jobb imorgon vilket känns lite skönt ändå. Ha det!
1