FÖRSTA ADVENT

Precis som förra året gick jag och mamma på julskyltningen i stan på första advent. Alltid lika mysigt och trevligt med folk som sjunger och glögg som delas ut. Känner verkligen att julen nu är påväg. Dagen har tyvärr varit mer stressig och har fått åka lite här och där idag som har varit mer eller mindre jobbigt. Men nu är dagen slut och jag ska snart lägga mig i sängen och sova. Imorgon är det äntligen första december (!!)

FRIDAY

För igår vaknade jag upp till att det hade snöat på natten men kom dock hemtill frostigtgräs. Vill att snön ska vara här nu och kan stanna tills den 29:onde december. Ikväll blir det födelsedagsfest för Becka och då ska vi fira henne som in i bomben. Anars är jag ledig hela helgen och det är väldigt skönt! Hoppas er helg blir bra så hörs vi! Ha det!

TJUGOFEMTE NOVEMBER

För idag slog huvudvärken till lite extra och kändes som att jag skulle spy imorse. Så stannade hemma och sov vidare. Har julstädat hela dagen idag och tagit fram tomtar, änglar, ljusstakar, julstjärnor och julbelysning. Så nu har vi äntligen lite julkänsla hemma hos oss tills första advent som är nu på söndag. Nu saknas bara snön! Idag är det också bara 1 månad kvar tills jag fyller 17, ni fattar inte hur länge jag har väntat! 
1