BEAUTY NEEDS

 
 
Dagen har bestått av att vara med mamma hela dagen vilket har varit hur roligt som helst! Vi åkte först upp till A6 då jag lämnade tillbaka shortsen och byxdressen. Sedan åkte vi ner till stan och kollade lite, ingen utav oss hittade något och det gjorde oss inte så speciellt besvikna. Vi åt sedan lunch/middag på O'Learys och gud va gott det var! Vi åkte sedan vidare till IcaMaxi och handlade lite då jag hittade ett par sminkborstar, en för puder och en för ögonskugga vilket alltid är behövligt! Snart så drar vi vidare till bion då vi ska se på The Divergent. Hoppas ni får en bra lördag! xoxo
 

MAJMÅNAD 2014

 
 
 
Men oj va snabbt denna månaden gick. Den bara kom och gick rent sagt. Imorgon är det första Juni och jag kan inte riktigt fatta att vi snart får sommarlov. Att jag snart går ut ettan på gymnasiet är sjukt, det känns som att jag nyss började gymnasiet men ändå inte. Men nu hoppas vi på att Juni månad och självaste sommarlovet blir hur grymt som helst! Om bara nån vecka eller två drar jag till Bråvalla, åh vad jag är taggad!

NEW IN

 
 
 
 
Under de sista veckorna av maj har jag inskaffat mig lite nödvändiga saker och såklart lite onödiga småköp. Så kommer säkert lämna tillbaka något plagg eller två. Men det jag har fått med mig hem under veckan är ett par träningsbyxor från GinaTricot, shorts med volangkant ifrån BikBok, byxdress ifrån H&M, en elefantberlock ifrån Thomas Sabo Charms, en liten sminkborstshållare och ett ljushus som jag kallar det ifrån IKEA.
1