BRÅVALLAFESTIVALEN 2014

 
 
 
 
 
 
Om jag bara får beskriva Bråvallafestivalen med ett ord blir det legendariskt. Allt var så himlans bra förutom vädret och folks attityder då och då. Favorit banden under festivalen var självklart Imagine Dragons, Bastille, Veronica (Håkan) och Axwell & Ingrosso. Stod i klungan under Imagine Dragons och Veronica maggio och längst fram på Axwell & Ingrosso vilket var trångt, varmt, svettigt, sjukt, otroligt och galet. Jag och Emilie fick tillochmed hålla i Dan Smith's (Bastilles sångare) hand vilket var typ sjukaste fangirl moment. Vi skrek, kramades och hoppade upp och ner med tanke på att vi stod längre bort ifrån alla andra och han trängde sig egenom vakterna bara för att komma till oss vilket var hur jädrans grymt som helst och såklart ska jag skryta om det för det är värt att skryta om. Men sen var alla andra artister och band rymma också, fick dock inga bilder på artisterna för man fick ej ha med sig kameran in på festivalområdet.
 
Och sedan vad är oddsen att jag och Emilie går förbi Zara Larsson och hennes pojkvän med bara handduk? Jo tydligen stora för det hände tyvärr hahah. Sedan hände det ju tråkigare saker på Bråvalla så som vädret och blixtrarna som slog ner på tjejerna och killarna. Stod 100-200 meter ifrån där blixten slog ner så det var lite läskigt med. Men efter fem dagar utan riktigt toa, säng och dusch så är det skönt att vara hemkommen och Bråvalla var bara så värt att åka till!
4
Joe

Ser verkligen härligt ut!

FrökenTV, bloggen om tv och film

åh vad kul

Julia

Vilken banduppsättning! Måste varit grymt. Men vad skumt att man inte fick ha kamera på festivalområdet, det känns som om det hade kunnat ge dem en del gratisreklam när bilderna kom upp på bloggar och Facebook?

Elina

Snygga bilder och såg ut som ni hade det supernice!
Snart snart, så kan jag också ;)