JUNIMÅNAD

 
 
Junimånad, jag har både älskat och hatat dig.
 
Vad har hänt denna månaden? Jo jag har klarat av första året av gymnasiet, varit med familj o vänner, skrattat, badat, gråtit flertals tårar och massa annat. Jag vet inte vad som har varit det bästa under denna månaden för det har funnits många bra saker som har hänt. Men nu tackar jag Juni-månad och ser fram emot Juli!

ATT VILA UT

 
Men åh vad skönt det var att sova i sin egna säng igen. Vaknade dock vid halv sju med tanke på att jag har fått in en rutin att gå upp tidigt efter Bråvalla. Men somnade om och vaknade vid tio igen med en liten förskylning och halsont. Idag händer inte mycket förutom att bara ta det lungt, kolla på det nya Teen Wolf avsnittet osv. Det är skönt att ha slappa dagar nu när vädret i Jönköping inte är på topp.

BRÅVALLAFESTIVALEN 2014

 
 
 
 
 
 
Om jag bara får beskriva Bråvallafestivalen med ett ord blir det legendariskt. Allt var så himlans bra förutom vädret och folks attityder då och då. Favorit banden under festivalen var självklart Imagine Dragons, Bastille, Veronica (Håkan) och Axwell & Ingrosso. Stod i klungan under Imagine Dragons och Veronica maggio och längst fram på Axwell & Ingrosso vilket var trångt, varmt, svettigt, sjukt, otroligt och galet. Jag och Emilie fick tillochmed hålla i Dan Smith's (Bastilles sångare) hand vilket var typ sjukaste fangirl moment. Vi skrek, kramades och hoppade upp och ner med tanke på att vi stod längre bort ifrån alla andra och han trängde sig egenom vakterna bara för att komma till oss vilket var hur jädrans grymt som helst och såklart ska jag skryta om det för det är värt att skryta om. Men sen var alla andra artister och band rymma också, fick dock inga bilder på artisterna för man fick ej ha med sig kameran in på festivalområdet.
 
Och sedan vad är oddsen att jag och Emilie går förbi Zara Larsson och hennes pojkvän med bara handduk? Jo tydligen stora för det hände tyvärr hahah. Sedan hände det ju tråkigare saker på Bråvalla så som vädret och blixtrarna som slog ner på tjejerna och killarna. Stod 100-200 meter ifrån där blixten slog ner så det var lite läskigt med. Men efter fem dagar utan riktigt toa, säng och dusch så är det skönt att vara hemkommen och Bråvalla var bara så värt att åka till!
4