THROWBACK DECEMBER 2013

Åh fin fina december månad. Du hade inte så mycket snö och det var jag väldigt glad över. Jo men vad gjorde jag som var så speciellt? Inget precis, förutom att jag fyllde sexton dagen efter julafton. Jg hade ingen Sweet 16 fest men den blev lyckad ändå med familjen hemma som firade mig. Kan gott säga att december månad blev min "fotomånad" år 2013. Fotade enormt mycket då. Har ju dock inte lagt upp alla bilder och det händer väll någon gång. Men åter igen tack fin fina december.

EN SNABB UPPDATERING

Bild ur arkivet åter igen
Och där kom helgen lägligt till. Tog helg idag med tanke på att det var temavecka i skolan. Så idag kom jag hem och somnade i soffan på direkten typ. Vaknade upp efter en timma och dansade runt i lägenheten. Har bara chillat idag. Känns lite som fredag. Men nejnej det är det inte och det blir ju inte lite mindfuck.
Imorgon blir det att träffa lite polare och ha det förhoppningsvis kul och göra något roligt.
1

SVAR PÅ KOMMENTAR

http://publishme.se/alinaoikarinens.blogg.se/entry/
Vilken storlek har du på klänningen? :)
Jag har storlek S på klänningen. Men den var rätt så liten i storleken för brukar ha XS annars. Hoppas du fick svar på din fråga, annars får du fråga igen.
 
Är klänningen kort eller är den lång?
Klänningen är väl normal få jag säga. Jag tycker den sitter helt okej. Inte för kort där bak som jag gillar. Den är bekväm också så det känns inte som att den ska åka upp och man visar hela röven iallafall haha.
 
Hade tänkt att beställa en likadan, men vilka trosor föredrar du helst att man ska ha under?
Haha jadu.. Jag använder string och då syns det inte :)