THE BLACK DRESS

THE BLACK LITTLE DRESS

Och ja jag är förälskad i svarta klänningar. Men svart är så mycket snyggare än tillexempel rosa. Svart är sofistikerat och elegant. Man kan matcha vad som helst med svart och det är ett riktigt stort plus! Det är tre helt olika klänningar. En svart och tight glitterklänning, en chic peplumklänning och en söt klänning med låga axlar. Jag skulle helst ha på mig outfit 2 om det nån gång skulle hända. Lixom outfit 2's skor kostar 7000 :- och klänningen är dödligt snygg så skulle inte precis passa mig. Men gillar ändå alla tre outfit och tycker dem är snygga. För att se vad allt kommer ifrån och vad det kostar är det bara att trycka på bilden som vanligt!
 
1

FRUSEN OCH KALL JA KANSKE ÄR JAG DET IBLAND

Igår blev inte så många inlägg publicerade och idag vet jag inte om det blir lika många idag. Det är torsdag och det innebär att börja tidigt och sluta sent. Inte precis favoriten men så är det ibland, men tur va så har vi en lång håltimma idag och en timmes rast efter det. Gårdagen var chill. Kom hem och drog med storebrorsan till Lidl med brädorna. Försökte att lära honom att pka men det gick som det gick då han försökte på sig min Penny för första gången. Köpte lite gottgott och gick sen och träffade en kompis. Kom hem sent på kvällen och somnade helt fusen i min varma säng. Vaknade vid fem tiden idag och var hur trött som helst och håller på att somna nu på lektionen. Måste verkligen hålla mig vaken, får inte somna.

SVAR PÅ KOMMENTAR - BLOGGDESIGN

Q:Hejsan Alina! Fantastiskt fin blogg! Jag undrar en sak, säljer du/ hjälper du andra att designa sina bloggar på blogg.se? Ganska sugen på att börja här då jag ser hur fantastiskt fint det kan bli! :)

A:En fråga som jag oftar få på bloggen. Ifall jag fortfarande gör bloggdesigner åt andra på blogg.se.Ja visst gör jag det. Ifall nån är intresserad är det bara att kontakta mig på facebook, @alina oikarinen eller skriva en kommentar på bloggen. Men om ni skriver en kommentar på bloggen oavsätt om det är om bloggdesign eller övrigt får ni gärna skriva eran mailadress eller erat namn iställer för anonym och ingen information alls. Tack i förhand på det. Men ja som sagt gör jag bloggdesigner åt andra men det tar sin lilla tid med tanke på att det är många som vill att jag ska göra åt dem.
1