ÅRSRESUMÉ DEL 2

Maj: Då solen tittade fram och jag klädde mig mer för vår än vinter. Åt jordgubbar, paj och fikade även ute på trädgården och på olika caféer. Min lillebror och alla mina andra konfimander konfimerade sig. 
 
Juni: Jag gick äntligen ut första året av gymnasiet, åkte till Bråvallafestivalen med fina vänner och njöt av sommarlovet. Grillade med hela familjen och fotade en hel del. 
 
Juli: Inledde månaden med att vara sjuk.. Mamma, jag och småbröderna drog till Visingsö och cyklade runt hela ön. En sådan fin dag som jag aldrig kommer glömma. Drog ner till Danmark med familjen och badade i nästan 30 graders vatten, det var verkligen varmt (!!) Jag jobbade också en hel del ute som gjorde att jag fick världens fulaste solbränna.
 
Augusti: Bara några dagar kvar av sommarlovet och jag fick äntligen träffa Wilma och Izza igen! Alla tre hade varit i olika länder och fick för första gången under sommarlovet se varandra igen, även då jag och Izza fick finaste armbanden utav Wilma. Jag köpte nya skor, färgade håret ljusare och totalnjöt av sista dagarna av frihet!