SNOW REFLECTIONS

Älskar när det är ljust på morgonen och ljuset reflekterar i snön in genom fönstrett. 

Godkväll mina kära och underbara läsare. Idag kom äntligen min nyårsklänning och den passar perfekt! Var och handlade lite guld och silver ballonger med tjejerna till imorgon. Åh vad jag är taggad för att fira in det nya året med massa favoriter! Min mobil kommer nästa vecka och jag är så glad över att jag slipper gå runt med min trasiga iPhone4. Har hört att iPhone 6 är jätte bra för bloggare, vilket är väldigt bra för min del då! Dock har jag hört att de går sönder rätt så lätt. Hoppas erat slut av detta året kommer bli magiskt! Om vi inte hörs imorgon så hörs vi nästa år! XOXO
5

29 DECEMBER

Idag har jag för det mesta bara myst runt i min nya pyjamas som är så himlans skön. Mött upp en bloppis tjej, ni som är intresserade av nya kläder till ett billigt pris borde kolla in min bloppis här. Har väntat ivrigt på att posten ska komma så jag kan få gå och hämta ut min nyårsklänning. Har även väntat ivrigt på att min mamma ska få mejl så jag kan få min nya lilla älskling aka. iPhone 6! XOXO

ÅRSRESUMÉ DEL 2

Maj: Då solen tittade fram och jag klädde mig mer för vår än vinter. Åt jordgubbar, paj och fikade även ute på trädgården och på olika caféer. Min lillebror och alla mina andra konfimander konfimerade sig. 
 
Juni: Jag gick äntligen ut första året av gymnasiet, åkte till Bråvallafestivalen med fina vänner och njöt av sommarlovet. Grillade med hela familjen och fotade en hel del. 
 
Juli: Inledde månaden med att vara sjuk.. Mamma, jag och småbröderna drog till Visingsö och cyklade runt hela ön. En sådan fin dag som jag aldrig kommer glömma. Drog ner till Danmark med familjen och badade i nästan 30 graders vatten, det var verkligen varmt (!!) Jag jobbade också en hel del ute som gjorde att jag fick världens fulaste solbränna.
 
Augusti: Bara några dagar kvar av sommarlovet och jag fick äntligen träffa Wilma och Izza igen! Alla tre hade varit i olika länder och fick för första gången under sommarlovet se varandra igen, även då jag och Izza fick finaste armbanden utav Wilma. Jag köpte nya skor, färgade håret ljusare och totalnjöt av sista dagarna av frihet!