TJUGOÅTTONDE APRIL

 
Hej bloggisen! Sitter just nu vid min skolbänk och är superförskyld och hostar som bara den. Har ju nu blivit min tur att bli lite sjuk. Vilket jag hatar! Springer bara ut och in ifrån klassrummet för att snyta mig vilket är jobbigt. Det är måndag och som vanligt börjar jag med svenska då vi inte gör så himlans mycket för nationella är på g. Idag händer inte så mycket vilket är väldigt skönt och jag ska bara ägna min tid åt att chilla och ta det lungt. Städa rummet är ju ett måste också. 

INSTA LATELY

 
En vårglad Alina i vårkläder, favorit trädet måste även också vara med på instagram, favorit drickan alltå kärlek i en flaska (!) 
 
 
Ett sött litet ställe ifrån mitt rum, nya brillor är vad Alina gillar, äppelpaj på Johans Café en solig söndag 
 
 
1

YOU'RE GONNA SING THE WORDS WRONG

Jag lever, mest bland mina vänner och familjen känns det som. Vad mycket det är som hänt. Jag har sökt massa jobb, kanske fått jobb i sommar, omringat mig av nära och kära, tagit brädan till olika ställen, klippt av mycket hår, bussar till skolan och vänner fram och tillbaks. Livet känns mer än vanligt, det känns fint. Jag känner mig starkast i världen och egentligen ganska bra. Tänkte visa er lite vardagsglitter i ett inlägg som kommer upp om en liten stund. Puss.