SNAPSHOTS I NIO

Bloggningen har varit usel men det får den vara ibland. Har varit fastkedjad med många tonårs serier men mest PLL, The Walking Dead och Awkward! Tre utav fyra favorit serierierna jag följer! Gårdagen spenderades med en utav mina bestiesar Antonia. Vi åkte först till A6/Coop där jag köpte en plattång för att min har varit paj. Vi fick även med oss godis, läsk och glass. Kollat på Awkward och varit ute. Skrattat och kollat på skräck. En helt vanlig och behövlig sleepover rättare sagt. Hon åkte nyss hem och jag har precis kollat klart på Awkward S03E12 som var hur bra som helst! Här är lite snapshots från gårdagen och idag.
/ Busstur mot A6 / Dåligt omklädningsljus / Tomten inne på Coop /
 
/ Glass,läsk,colaoch skräck/ Oseriösa och osminkade är ju ändåbäst / Fishface /
 
/ Mystofflorna kom på/ dagens frukost / Glass +Awkward = gryyyymt /
 
 

RUNT JORDEN TVÅ GÅNGER

Ruskigt väder på både första och andra dagen på höstlovet satt fint. Behövde då inte tvinga mig ut och springa för det är för kallt. Vill ju helst inte bli sjuk. Bänkad framför datorn med en ny serie som nästan alla jag känner kollar på, jo PLL. Har aldrig sätt ett ända avsnitt innan så tänkte att denna dagen skulle jag göra det. Riktigt bra serie så kolla på den. Blir nog fasst här i några dagar.
Imorgon kommer Antonia hit och vi ska ha våran lilla sleepover. Vi går säkert ner till Willy och handlar Ben 'n' Jerrys och allt annat vi behöver. Kommer säkert bli en lyckad kväll som alltid. Tjejen är guldvärd! Finaste bestie. Ha det!
 
1

MÅNDAGEN DEN 28 OKTOBER

Finaste lillebror fyller elva hela år idag. Kommer ännu ihåg när han var nyfödd. Jag var bara 4 år då. Finaste lilla Matti. Älskar ju han så, kan inte vara mer tacksam över att få ha han i mitt liv. Han har blivit så stor nu och tiden bara flyger iväg. Kan inte tänka mig om några år då han tar studenten och allt!
2