MORE SHOES THEN SENSE

Ser ni hur förbannats snygga Buffaloskorna är?!?! Rena skodöden! Måste inskaffa mig ett par nästa år. Dör sååå snygga. Och att de finns i leo är ju en fullsmäckad dröm. Alltså gud! Dem kostar runt 900 - 1800:- på Nelly, Brandos, Zalando och massa andra skoaffärer. OHERRE!
2

MED TANKARNA PÅ NÅTT HELT ANNAT

Med första advent som kommer om två dagar blir helgens planer att städa huset och pynta med lite julsaker. Mamma kom hem idag också efter att ha varit borta med jobbet. Städade lite och tände ljus. Så mamma blev lite extra glad när hon såg det. Just nu kollar jag och hon på idol och hoppas som bara den att Kevin ska åka ut för seriöst Elin och Erik ägde ut honom som vanligt idag! På söndag ska jag nog också på julskyltningen i stan, extra mysigt nu när det har kommit lite snö på marken. Bara 26 dagar kvar till julakfton jö och 27 dagar tills min Sweet 16 som alla kallar det. Kan väll också passa på att säga förlåt för dålig bloggning på senaste tiden! Det ska förbättras. Ha det!

BLACKFRIDAY

Kolla hit alla shopping älskare! Om du precis som jag älskar att shoppa borde du gå in på alla engelska sidor som du vet som som t.ex Victoria Secret mm. för det är BlackFriday i USA. Ni som inte vet vad det betyder är det så att det är som USAs mellandagsrea, alltså extra mycket med rea. Beställ hem saker nu, nu, nu! Ni kan också gå in på Nelly för om ni skriver in koden "BLACKFRIDAY" och få 10% på erat köp och som nått extra får ni 20% på snygga nyårsklänningar och skor! Blackfriday håller på ända tills midnatt! Så shoppa på nu!