21 dagar kvar

Om 21 dagar sticker jag till Danmark med mamma och småbrorsorna. Vi ska tillsammans bo i en stuga med min syster och hennes familj. Stannar där i en vecka. Ska såklart ha med mig kameran och longboarden. Men ska inte börja packa än utan typ tre dagar innan vi åker. Eller som typical jag även är.. göra det i sista minuten. Snor mammas resväsa så hon får packa i min bag. Ska bli skönt att komma iväg lite och träffa min syster, hennes man och mina systers barn! 
 
 
 

talawa longboards

 
Finally har jag min nya bebi hos mig. Köpte den idag på teknik magasinet för 500:-. Det stod mellan den och en annan men det blev denna! Ångrar lite att jag inte köpte den andra.. Menmen jag har ju för freaking skull en longboard! Livets pryl typ. Har redan åkt fraa och tillbaka på den här hemma på Öxnhaga och utanför Willys när mamma var och handlade. Kan åka se innan så det var inget problem för mig. 

In the future

 
 
Hej älskade läsare! Dagen gick snabbt idag,igen! Och åter igen så jobbade vi inte mycket idag.. Blir väldigt irriterad när det inte finns nått att göra. Men bara en freaking vecka kvar sen så har jag inte det sommarjobbet kvar!
Med pengarna jag får ska jag köpa mig en efterlängtad longboard! OMFG! Alltså OH MY FREAKING GOD! Har alltid viljat ha en. Har ju bar haft skateboards innan som inte alls är lika roligt att åka på! Så på fredag får jag den äntligen.
Idag vill jag bara passa på att säga att min BFF fyller 16! Hon är dock på ett kontåkningläger men jag har skrivit till henne på facebook och twitter + att jag ringde och sjöng till henne innan idag! Min lilla Antonia har blivit stor! Plus att nästa fredag så ska jag och hon ha sleepover hos nån :D IT'S GONNA BE AWSOME! 
Vill också säga att jag har nu tackat JA till gymmasiet. Kom in på mitt första val. Alltså Media & Estitik - FOTO på Per Brahe!!
 
Har det bra!