NEW IN: VICTORIA'S SECRET

Igår fick jag min julklapp utav Julia och blev såklart glad! Älskar verkligen VS bodymists och det har blivit som en sammlar sak för mig. Har hittills bara 11 bodymists och 1 shower gell. Såklart ska jag köpa mer när jag är i Stockholm! Plus att nästa vecka får Parelle in nya VS bodymists. Idag var även jag och Julia på stan och kollade lite. Då köpte jag såklart en VS bodymist. Det fanns bara två olika kvar och med tanke på att Julia köpte den ena igår köpte jag den andra idag. I julklapp fick jag Lemon Escape, en ny slags bodymist utav Julia och jag köpte idag Pear Glace.

NYÅRSKLÄNNING

Nyårsklänningen.. Ja jag hade köpt en på Nelly för nån månad sen men med tanke på att jag har slutat äta typ så har jag gått ner flera kilon och det syns verkligen på min kropp. Klänningen är alltså för stor nu så kan nog inte använda den. Så jag har en annan svart peplumklänning som jag kan ha men vet inte om jag verkligen vill ha den. Den jag köpte ifrån Nelly är svart, tajts, kort, har paljetter och bara en arm. Min andra svarta klänning är svart, peplum, lite spetsdetalj, kort och tajt. Nu har jag bara världens problem och det är att välja klänning tills imorgon. Åh så sjukt svårt, ver verkligen inte vilken klänning jag ska ha!

EN LYCKAD KVÄLL

Snapshots ifrån julias blogg. Trycker på bilden för att komma till hennes blogg.
Som sagt var jag på bio idag och Cathing Fire var supermegadunder bra! Satt och sa "no, no, no, no" och "What the fuck:O" under nästan hela filmen. Jag måste se den tredje filmen också! Efter bion tänkte jag och Julia gå till Donken men den var stängd haha. Vi tog bussen till huskvarna och blev sedan hemskjusade av Julias mamma. Sedan jag har kommit hem så har jag bara varit vid datorn. Varit lite social med folk på skype och konstigt nog är jag än vaken. Jag som inte skulle vända på dygnet.. Kvällen var iallafall rolig, jag har ju ändå alltid roligt med Julia så.