awkward season 3

Tänkte tipsa er om världens bästa tonåringsserie. Har följt Awkward sedan season 1 och är alltså nu på season 3.
S3 har inte kommit ut i Sverige eller USA ännu så jag får streama den. Ni som är lika galna i Awkward som jag MÅSTE kolla in denna sida. Det är där jag kollar på avsnitten som inte har kommit ut plus att man har alla avsnitt ifrån S1-S3.
Awkward handlar om en 15 årig tjej som heter Jenna. Vi får se henna vara "självmordsbenägen" tills hon har en nyårs dejt. Hon har en privat blogg sedan S1 som hon skriver i hela tiden om exakt ALLT och i S2 i slutet blir den inte så privat längre. Jennas liv är inte lätt men det är påväg till att bli perfekt. Vilken kille ska hon välja? Matty eller Jake?
S1: En viss person skriver ett hämskt brev till Jenna och det förändrar hennes liv.
Jenna håller på i hemlighet med Matty som är den populäraste killen i skolan och blir kär i honom medans han inte vill att någon ska får veta något.
 
 S2: Jenna blir sammtidigt kär i Mattys bästa vän Jake. Matty och Jake bråkar över Jenna och vad kan detta leda till nu när hon måste välja mellan dom? Men Jenna får hjälp utav sin bästa vän Tamara.
 
S3: Jenna har bara spenderat sommarlovet med Matty medans Tamara och Jake har blivit par, allt går under styr. Jenna går andra året på gymnasiet och är kanske gravid? DEt har kommit en ny kille till Jennas klass och han ser sjukligt bra ut och är smart också. Något för Jenna nu när Matty är arg på henne?
 
Kan säga att denna serien inte är som andra så det var därför jag fastnade för den, och läsare jag är inte än sådan som brukar fastna vid serier. Denna och Teen Wolf är dom ända jag följer.